San Francisco
Blijf op de hoogte en volg Lisette en Kees
11 Oktober 2007 | Verenigde Staten, San Francisco
Probeer zo de foto's up te loaden, hopen dat het lukt op dit krakkemikkige hostelcompuutje...
Wordt vervolgd!
Dikke kus,
Kees en Lisette
12 Oktober 2007 - 01:07
Lisette:
Ik was er al bang voor, met die foto's gaat het dus even niet lukken, dat maken we later goed... xxx -
12 Oktober 2007 - 07:52
Sylvia:
Hahaha kees snurkt in de VS dus ook....
12 Oktober 2007 - 08:23
Monique:
Hey lieve allebei!
Gaaf hoor, zo sjouwen door San Francisco! Al veel gezien en gedaan? Niet vergeten om af en toe een bageltje creamcheese te eten hoor! En Lies, ik neem, zoals beloofd, de tante-taken goed waar voor je hoor..heb Yentl een dikke knuffel van je gegeven, ze kon er erg om lachen, mét geluid..én ik moest je natuurlijk een dikke kus terug geven van haar, dus bij deze....!
Ga verder met heerlijk genieten allebei en ik kijk uit naar jullie volgende berichtje..!!
Dikke kus,
(schoon)zus!
12 Oktober 2007 - 09:43
Ramona:
Yeah, first message! Hebben jullie al gefietst? Zijn jullie al bij Alcatraz binnen geweest? Al een Jazz-concertje bijgewoond? ;-)
Tuuten uit de office! -
12 Oktober 2007 - 17:54
Janine:
Hej ik ga jullie in de gaten houden hoor... Superleuk al die verhaaltjes!
Geniet ervan!
X van ons alledrie -
14 Oktober 2007 - 17:09
Rody:
Hey schoonfamilie, fijn om te horen dat alles top gaat in SF! Leef jullie uit en laat maar snel weer horen. Nou ja, ter compensatie heb ik maar wat foto's bijgeplakt :p
Rody -
15 Oktober 2007 - 14:16
Florus:
Ha Lisette en Kees,
Volgens mij al Nieuw Zeeland nu, ziet er relaxed uit, houden zo, geen foto's kunnen bekijken.
Groet,
Florus en Angela -
15 Oktober 2007 - 16:44
Floris:
Hey saampjes,
Ik vroeg me al af, waar blijft die uitnodiging voor dat afscheidsfeestje toch? Zij jullie al weg!
Veel plezier iig, ben nu al benieuwd naar al jullie verhalen.
Floris. -
16 Oktober 2007 - 13:16
Ethel:
hey kees en lies,
mooi begin van de reis lijkt me! Veel plezier en ben benieuwd naar de foto's.
x -
16 Oktober 2007 - 16:47
Nynke:
Hé Kees en Lies,
Ik heb jullie site gevonden. Hoe lang blijven jullie in the USA? Leuk hoor! Heel veel plezier en geniet ervan!
Groetjes Nynke -
17 Oktober 2007 - 20:08
P En M:
Wat een enige foto's. Wat zie je veel in die paar dagen. Nu w.s in NZ aangekomen. Hoe bevalt het? liefs, P en M -
17 Oktober 2007 - 21:12
Zussie:
he bro en schoonzus, dank voor het sms-je. hier gaat alles goed, net terug uit munchen bij broertje, was gezellig, veel gezien. morgen weer aan het werk.....veel plezier en succes bij het vinden van transport, liefs es -
17 Oktober 2007 - 21:15
Zussie:
pm ik zie geen marlies!!!??? -
18 Oktober 2007 - 11:07
Moeders:
ha lieve lisette en kees,het is niet echt vervelend om daar te zijn he,ziet er erg leuk uit,zo lijkt het net of jullie niet eens zover weg zijn,ik ben benieuwd naar de volgende fot's
veel dikke knuffels -
18 Oktober 2007 - 13:39
Yentl:
Dag lieve tante en oom,
wat een leuke foto's! Kan ik jullie toch een beetje volgen. Mijn site is ook weer aangevuld hoor, papa en mama doen niets anders dan mij filmen en fotograferen. Gelukkig ben ik erg fotogeniek..
Het rollen-kunstje gaat steeds beter, nog even trainen en dan kan ik het ook van mijn rug op mijn buik hoor!
Ik ga mij nu weer laten verwennen met knuffeltjes door Oma en andere tante, en morgen ga ik voor het eerst een paar dagen op vakantie.
Dikke (natte) zoen van Yentl -
18 Oktober 2007 - 15:36
Gijs:
Haai Kees-Joost en Lies. Mooi weer in SanFran zo te zien. En hoest in NZ, is het geld al op ;-). Tschüß, BiBro -
18 Oktober 2007 - 17:57
WalRam:
Jaaa, poging 2, maar dan nu zonder alles te deleten:
Ziet er goed uit in Frisco! Benieuwd naar de eerste stapjes in NZ! En het leven uit een knapzak.
xx W&R