Road Trippin' - Reisverslag uit Thames, Nieuw Zeeland van Lisette en Kees - WaarBenJij.nu Road Trippin' - Reisverslag uit Thames, Nieuw Zeeland van Lisette en Kees - WaarBenJij.nu

Road Trippin'

Blijf op de hoogte en volg Lisette en Kees

29 Oktober 2007 | Nieuw Zeeland, Thames

We zijn los!

Op de carmarket kochten we een week geleden een prrrachtige Nissan Sentra SG oftwel (lies) een rode...Als ware autokenners trapten we tegen wat banden, bogen we ons in moterkappen en checken we de dorpels. Hij rijdt als een zonnetje en slechts 1 op 15.

Toen begon de verzameldrift: we begonnen eenvoudig met een besteksetje. Gasje was toch ook wel erg handig en dan heb je natuurlijk ook een pannetje nodig (één gekocht één proletarisch gewinkeld op de camping). Maar nog niet bevredigd zochten we verder naar zit- slaap- en muziekcomfort; wat zich uitte in twee zitunits, een matras - en dus ook lakens en kussens - een cassettebandje met verbindingsmogelijkheden naar de mp3 (ze bestaan! natuurlijk! (kees)), en laten we wel wezen, zonder joggingsbroek en badslippers geen campinglife dus die moesten er komen. Resultaat: een waar thuis op wielen.

We zorgen vreselijk goed voor onszelf. Braaf koken wij onze agv-tjes, pasta bologneses met een enkele thaise curry met garnalen als culinaire uitschieter. De mede campingbewoners werpen jaloers blikken naar onze bordjes om vervolgens sjagrijnig naar hun toast met bruine bonen (en als ze mazzel hebben spaghetti uit blik) terug te keren.

De meeste camings hebben we voor onszelf. De zee is nog te koud om in te zewmmen/snorkelen/surfen tenzij er een hot water beach in de buurt is. De activiteiten gaan l'improvise wat betekent dat we een hele dag moeten wachten op de 'low tide' totdat we onze whirlpool kunnen graven en onze eerste 'track' niet 20 minuten is maar 5 uur trappen op, trappen af. Maar ach, dan plannen we gewoon weer een rustdagje in.

De Far North ligt nu achter ons en langzaam zakken we naar beneden.'Ik heb nog zoveel te doen'.

Eindelijk zagen wij de filmpjes!!! Het volume lekker hard - zodat onze mede campingbewoners herhaaldelijk geïrriteerd onze kant op keken - hebben we zitten genieten! (Lies af en toe een traantje weg pinkend.)Ontzettend bedankt daarvoor, La Knuppels in het bijzonder. Het werd wel tijd trouwens, fotoboekjes zijn zoooo 2006.

Nog even geen foto's (nog bedankt voor de subtiele hint gijs) maar met de spaarzame internetmogelijkheden (buiten en zonder usb-uitgang) stellen we jullie geduld nog even op de proef.

Liefs,
Kees en Lies

Route tot nog toe: Auckland; Helensville; Welsford; Brynderwyn; Dargaville; Oponini; Kaikohe; Kataia; Ahipara; Cape Reinga; Whatuwihihi; Whangarei Heads; Auckland; Wahnukite; Thames; Papamoa; Rotuara; (zijn we nu bij the blue lake) en dan vergeten we er nog een paar!!! Prik uw vlaggetjes!!!

• 29 Oktober 2007 - 17:00

Zusje:

gaat lekker. zijn jullie nou al helemaal in het noorden geweest? misschien ook handig om wat plaatsen te noemen?! wij hebben inmiddels wintertijd en het is nu om 6 uur donker, de temperatuur is ook winters.
    have fun, es

• 29 Oktober 2007 - 19:27

Mark:

klinkt gezellig julie hebben het vast erg leuk daar ik ben wel een beetje jaloers op julie houden de lol er ook in dus heeeeeeelll veeeeel plezierrrrr

• 29 Oktober 2007 - 20:16

Florus:

Ha die lisetteenkees, hij gaat goed, alleen dat niet kunnen snorkelen, toch wel lekker, leuk al die verhalen, maar ik kan niet vinden waar jullie precies zitten, atlas vergeten? en natuurlijk wachten we op de foto's, hier in ieder gheval pokkeweer en alletwee ziek. Ik ben jaloers op jullie. Wat voor soort brik hebben jullie nou, busje (komt zo) of gewoon een gammel karretje.

Geniet van je tijd en kom op met die foto's

Liefs florusenanagela

• 30 Oktober 2007 - 13:27

Moeders:

hoi lieve mensen,ik zou graag een vlieg zijn kwam ik vandaag nog aanvliegen,erg leuk om het te volgen,traplopen is toch goed voor de mens en zeker voor jullie conditie,dagelijks een stukje he,
    blijf vooral genieten en Lisette niet te veel traantjes anders krijg ik ze ook.
    dikke knuffel

• 30 Oktober 2007 - 19:43

Ha die lek, (afkorting)

De foto's bekeken, ook gegokt op chatten maar dat lukte niet, leuke koprol maakt die Yentl he, nu nog een website van Monique want die vertrekt ook binnenkort.

Liefs Florus (wat een .....bak) hebben jullie en prachtige foto's.

• 31 Oktober 2007 - 13:55

Monique

• 31 Oktober 2007 - 21:18

Sandra En Rody:

Hallo daar!

Wat een cool tentje en goeie auto, al missen jullie vast de micra. Nu waarschijnlijk niet meer, want de autoradio is eruit gejat...
    Zaterdag de eerste volleybalwedstrijd en de eer om Monique en aanhang nar Utrecht station te brengen ( jawel, om een uur of vijf :-(
    Verder geen nieuws!
    kus van ons

• 01 November 2007 - 08:18

Sylvia:

Fijn dat de filpmjes Fun Fucking Tastic zijn ontvangen! Praaaaachting land, leuke obertjes? (oh nee, jullie hebben vast je eigen gaspitje) Mooooie auto man, ik wil later ook een rode :-) Gaaaf dat jullie LOS zijn, maar nog wel aan ons hiero denken! Hier...still going strong...
    Veel plezier! Kus!

• 01 November 2007 - 08:19

Sylvia:

Leuke bikini trouwens! Fijn dat ie van pas komt in november ;-)

• 02 November 2007 - 10:41

RamWal:

Klinkt super en het duizelt ons dat jullie al zoveel hebben gezien in zo'n korte tijd. En dat terwijl het hier gewoon kantoortje in, kantoortje uit is...
    Gisteren heeft een halve knuppelbezetting uit solidariteit de filmpjes bij Rens op de laptop gekeken. Zodat we ons in konden leven in jullie kijkgenot aan de zuidzijde van de aardbol. De pinkmomentjes zijn duidelijk ;-)
    Bolide lijkt erg fotogeniek. Hij glimt zelfs!
    liefs en blijf genieten,
    WalRam

• 04 November 2007 - 11:36

Sofie:

proletarisch winkelen op de camping.. hahaha

wat gaaf jongens! een eigen bak én ook nog mooi rood. kan niet op. Rotorua; ik meen me een (niet uit te houden) rotte eieren lucht te herinneren..?

ohja en nog over dat filmpje. achteraf hoop te ik dat mijn al dan niet beschonken toestand niet te duidelijk merkbaar zou zijn.. what's the damage?

in elk geval superleuk om jullie verhaal te lezen, ik 'abonneer' me meteen op deze site, was ik even vergeten. hier gaat alles goed, heb officieel een nieuwe baan, een nieuwe auto. ver van jullie bed show, en dat is maar goed ook.

liefs!!

• 08 November 2007 - 12:11

Lisanne:

Ik krijg er al helemaal zin in als ik jullie verhaal lees en foto's zie! Wat is het daar toch mooi! Nog een paar weken wachten voor ons... op 7 december komen we aan in Christchurch en gaan ook wij rondtrekken! X

• 08 November 2007 - 20:53

Florus:

Ha die KeesenLisette, gaat tie goed, hier ook met noordwesterstorm en twee keer natregenen deze week. Nog even en we komen er achter aan maar dan om te emigreren/ Doet het rode monster het goed? Tot nu toe google earth nodig om jullie te volgen. Wanneer komen de nieuwe foto's Wacht op jullie volgende reisbeschrijving.

Liefs

FlorusenAngela

• 09 November 2007 - 23:17

Es:

he lieve mensen, werkt de ibuprofen al een beetje? hier is het echt herfst, het tuinmeubulair vliegt over het erf, de trampoline staat nog net, slagregens en hagelbuien en het wordt alleen maar kouder en ellendiger. de spreekkamer overstroomt ook zolangzamerhand en de tissues zijn nauwelijks aan te slepen. gisteren had ik, gedurende ons druk sms-verkeer, net een patient die eerst al uitgebreid met haar gepensioneerde schoonvader en huisarts had gebeld; bij binnenkomst en inspectie was de diagnose meteen duidelijk; het is toch wat makkelijker als je de persoon voor je neus hebt en er niet een halve wereld tussen zit. hoop dat het wat beter gaat. op je vraag naar mark's mailadres, je kan het best naar mij mailen. geniet daar maar mooi, ik ben best wel jaloers. tot snel, liefs es

• 11 November 2007 - 14:38

Zusje: